Project omschrijving

dans mini (4 – 7 jarigen)

Beweeg je graag op muziek, kan je niet stilstaan als je een clipje ziet? Dan moet je beslist naar het danskamp komen. Op verschillende kinderliedjes worden de eerste clipdance passen aangeleerd. Aan het einde van de week volgt er ook een optreden voor de ouders/grootouders,… die dan hun kleine deugniet kunnen zien schitteren.

dans maxi (8 – 12 jarigen)

Beweeg je graag op muziek, kan je niet stilstaan als je een clipje ziet? Dan moet je beslist naar het danskamp komen.
Verschillende dansstijlen worden aangeboden (modern, hip-hop, disco,…) door dans coaches, recht uit het wedstrijdmilieu.
Aan het einde van de week volgt er ook een optreden voor de ouders/grootouders,… die dan hun deugniet kunnen zien schitteren.
Heb je ambitie om verder te gaan in het dansen, clubverband of wedstrijden, aarzel niet om ons aan te spreken, wij kunnen je direct verder helpen!

danskampen Herentals

In Herentals bieden we danskampen aan voor 3 leeftijdsgroepen:

Bunny’s (4-7 jarigen)

Op muziek van K3, Piet Piraat, Spring, Kabouter Plop,e.a. worden onze kleinste dansers ingewijd in de wereld van de dans.Eenvoudige bewegingen die de basis vormen van het huidige Streetdance en Freestyle worden op pedagogisch verantwoorde wijze aangeleerd.

Kidz (8-11 jarigen)

Je bent jong en je wil wat! Voor iedereen die dans en sportiviteit wil combineren. Op de nieuwste hitsongs dans je wervelende choreografieen, ontwikkel je je lenigheid en coördinatie!

Juniors (12-16 jarigen)

Je bent jong en je wil wat! Voor iedereen die dans en sportiviteit wil combineren. Op de nieuwste hitsongs dans je wervelende choreografieen, ontwikkel je je lenigheid en coördinatie!

Heb je ambitie om jezelf te verbeteren dan kan je misschien toetreden tot onze groep wedstrijddansers die tot de Belgische top behoren!

in samenwerking met

Schrijf je nu in!